28.04.2021 | 12:20
Борисов и Каракачанов завидяха на Тошко: Отиде при Радев с кола за 80 бона
Толкова струват колите на министъра, зам.-министрите, началника на генералния щаб и заместниците му накуп

Прелюбопитен диалог се състоя между Бойко Борисов и Красимир Каракачанов по време на поредното онлайн включване на лидера на ГЕРБ от сбирка в дома му в Банкя. Двамата обсъдиха надълго и широко колата, с която председателят на ПГ на „Има такъв народ” Тошко Йорданов е отишъл при президента Румен Радев, за да получи и върне заедно с Антоанета Стефанова мандата за съставяне на правителство.

„Видяхте с каква кола дойде на работа мандатоносителят, на когото му връчиха един фес днес“, каза Каракачанов, препращайки към протеста на ВМРО пред парламента и президентството. Воеводите бяха на улицата, за да протестират срещу падането на ограничението на изборни секции в чужбина, прието от Правната комисия по предложение на „Има такъв народ”. Зам.-председателят на ВМРО Юлиян Ангелов издебна Тошко Йорданов и сложи на главата му скъсан фес.

„С каква? Аз не ги гледам, за да не се ядосвам, защото без да искам, агресирам. А трябва да обичаме врага си“, полюбопитства Борисов. Каракачанов отвърна: „Фолксваген, не знам какъв модел, който, ако не ме лъже паметта струва към 80 хиляди лева – колкото струват колите на министъра, зам.-министрите, началника на генералния щаб и заместниците му накуп“.

Борисов отговори: „И нашите коли от НСО са на по 15-16 г., да не си мислят хората, че са много луксозни“.

„Аз 4 години карам най-старата кола в държавата от 95-та година за пример, защото армията няма пари“, каза Каракачанов. „А когато отидат лидерите на партиите, ще видиш с какви коли ще са. Те затова и не ходят де“, каза Борисов.

Loading...
оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране