21.01.2013 | 14:55
Четири трупа в апартамент в Пловдив
Мъртви са две деца на 3 и 8 години и двамата им родители

Четири трупа са намерени в апартамент в Пловдив, съобщиха от Областната дирекция на МВР в града. Днес в 11,25 часа е получен сигнал, че в жилище в кв. „Кючук Париж”  са открити 3 тела. Незабавно на място са изпратени екипи на полицията. Влизайки в жилището криминалистите се намерили още един труп. По първоначални данни четирите трупа са на цяло семейство – мъж на 32 г., жена на 28 г. и две момченца – на 8 г. и 3 г.

Разследващите полицаи са намерили до трупа на мъжа законно притежаван от него пистолет. По първоначална информация бащата е военен от базата в „Граф игнатиево“. Няма данни в апартамента да са влизали външни лица. Районът е отцепен, а от полицията правят оглед. По случая е образувано досъдебно производство под наблюдението на Окръжна прокуратура-Пловдив. Сигналът за случилото се е бил подаден от брата на 32-годишния мъж, който отключил вратата на апартамента, тъй като от няколко дни не можел да се свърже със семейството на брат си.

На 10 януари 5-членно семейство бе намерено мъртво в столичния кв. Гоце Делчев. Жертвите са 79-годишната Здравка, 54-годишната й дъщеря Наталия, зет й Васил на 55 години, както и двамата им синове Владимир на 27 и Георги на 21. Основната версия е, че 55-годишният Васил е избил семейството си със законния си пистолет, а после се е застрелял.

Loading...
оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране