27.12.2012 | 21:07
Цветанов води листата на ГЕРБ в Стара Загора
Той е номиниран от местната организация на управляващата партия
Снимка: МВР

На предстоящите парламентарни избори вицепремиерът Цветан Цветанов ще води листата на ГЕРБ в Стара Загора. Новината беше потвърдена на пресконференция на председателя на Общинския съвет в Стара Загора Емил Христов. На въпрос вярно ли е, че вицепремиерът Цветан Цветанов ще води листата на политическа партия ГЕРБ за парламентарните избори, Емил Христов потвърди, че той е бил номиниран и поканен от местната структура на управляващата партия.

Емил Христов заяви пред медиите в Стара Загора, че през първата година от управлението на ГЕРБ в града е работил в изключителен комфорт и без никакъв натиск. Първата година от мандата на кмета Живко Тодоров той определи като трудна заради усилието да се спечелят европейски проекти за 160 млн. лева, следващите ще са още по-трудни заради усилията парите да бъдат усвоени.

Мнението на Емил Христов за поискания референдум за затварянето на полигона Змейово е, че няма доказателства за пряка връзка с обгазяванията на региона и че преди избори това ще засили разделението в обществото.

Loading...
оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране