02.01.2013 | 21:45
Дилов-син се сгоди за Мария
Експолитикът премести предаването си „Удавете водещия“ в TV7

Любен Дилов-син вече е сгоден. Водещият на „Удавате водещия“ и сценарист на сериала „Седем часа разлика“, ще се вземе с приятелката си Мария Маркова. Двамата са заедно от около седем години, а новината дойде от „Фейсбук“.

Дилов, чиито статуси са четени от хиляди фенове, смени семейното си положение на „сгоден“, което предизвика истински фурор на стената му в социалната мрежа. Дори ежедневната му доза хумористичен статус остана назад. „Фейсбук“ майсторът написа: „Да живее зелевата чорба – напитката на утрешния ден! Защо посрещаме новата година с толкова много пиене? Вероятно е някаква форма на анестезия за първия работен ден на годината… И друго – казвах ви аз, че пушенето пред заведенията ще доведе до жертви. Ето, трима кукери в Петричко вече пострадаха! Ако си бяха пушили вътре в костюмите, това нямаше да се случи!“, написа той.

Мария Маркова е сценаристка и доскоро работеше в шоуто „Денис и приятели“. Дилов пък е разведен и има три деца от екссъпругата си Елина. В края на миналата година Дилов се премести в ТV7, където ще продължи да води форматното предаване „Удавете водещия“, което е част от екипа на „Междинна станция“ на Иван Христов и Андрей Арнаудов.

Loading...
оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране