29.01.2013 | 21:17
Дончева пя антиправителствен рап (видео)
"Пето, шесто, седмо. Гледайте Фидосова, кефете се на Цецка", изрецитира ексдепутатката

Бившият депутат от БСП и настоящ лидер на „Движение 21“ Татяна Дончева изуми гостите на тн шоуто по БНТ „Денис и приятели“ снощи, след като изпя импровизирано рап парче с антиправителствено съдържание. БСП нали се бори за гласовете на младите хип-хопери, дали ти можеш да направиш нещо авангардно и да рапираш в моето студио, провокира гостенката си Денис Ризов.

Първоначално, Татяна Дончева поиска разяснения какво е това рап и какво точно се иска от нея. След това, в тон с пуснатата мелодия изпя речитатива: „Пето, шесто, седмо. Гледайте Фидосова, кефете се на Цецка. Да живее Бойко, Цецо – Мецо, Дянков – Мянков, Вежди и баба му. Долу кабинетът, ние – на улицата. Долу всички, заменящи морето! Долу всички, събарящи Витоша. Имало свобода на словото във Конституцията, но не се знае дали те са я чели“.

Лидерът на „Движение“ 21 не скри, че това не е нейната музика, но добави, че уважава хората, която я харесват, „Радвам се, че има телевизии, в които има място за нещо различно от чалга и се надявам следващият път пари по програма „Конкурентноспособност“ да отидат да обновяване на техниката на някоя национална медия“, добави Дончева.

Loading...
оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране