15.01.2013 | 12:25
Екодиректор: Джипът не е на „СЛЕ груп“
Бойчо Георгиев се видя като жертва на "поръчка", подава сигнал до полицията и прокуратурата за незаконно следене

Шефът на РИОСВ – Бургас инж. Бойчо Георгиев опроверга тиражираната днес информация, че се е возил в джип на фирмата „Сле груп”, замесена в скандала с 29-те декара земи край Несебър. „Има хора, които целят отстраняването ми, защото си върша работата”, заяви инж. Бойчо Георгиев.

„Това са абсолютни манипулации, абсолютно не е вярно. Този джип няма нищо общо с фирма „Сле груп”, така че ще си търся правата до дупка, ще сигнализирам всички възможни държавни институции, за да се стигне до дъното на тази цялата история. Това е абсолютен шантаж и се цели моето отстраняване”, каза Георгиев. Той е убеден, че „имало хора, които искат да бъда отстранен”. Освен това те го следили дълго време – месеци наред. Органите – полиция и прокуратура – ще установяват дали Георгиев е следен с цел посегателство или шантаж.

„Въпросният джип няма нищо общо със „Сле груп” и хората, на които е джипът, са готови да го потвърдят. Някой явно много иска аз да бъда отстранен и това е системен закононарушител, който иска мен да ме няма, за да продължава да си прави закононарушенията”, допълни Бойчо Георгиев. Той обмисля да се обърне към полицията и прокуратура, за да бъде направено цялостно разследване. „Твърдо съм решен да стигна до дъното на цялата история, защото не може който и да е човек в тази държава, да бъде следен, да бъде документиран и след това да се съчиняват измишльотини за него. Сега като тръгнат нещата да се нищят, лесно се доказва, че това е измишльотина”, каза Георгиев.

И продължи със заканите: “Първо трябва да се стигне до поръчителя, за да бъде наказан”. Бойчо Георгиев отказа да спомене имената на хората, на които пречи с работата си и заяви, че ще ги каже на органите, които ще извършат разследването. Той бе категоричен, че хора на „СЛЕ груп” не са разговаряли с него.

„Много хора искат да ме няма, защото си върша работата. Като си вършиш работата, санкционираш, наказваш нарушители, тези хора после правят всичко възможно да те няма. Няма да спра, докато не стигна до дъното на цялата история, да се види кой е поръчителят, кой пробва да ме шантажира. Знае се кои хора искат да ме няма от дълго време, за да си правят закононарушенията и сега използват случая, че стана скандал с фирма „СЛЕ груп”, за да скалъпят някаква история. Явно съм бил следен с месеци. Те са искали или да ме шантажират, или да бъда отстранен или нещо да ми се случи. Сега използват скандала и веднага скалъпват измишльотина, но това органите ще го разследват”, завършва тирадата си Бойчо Георгиев.

Loading...
оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране