22.11.2018 | 12:42
Фенове до вчера: Слави, ти си срам! От изпълнител на ‘Нема такава държава’ стана герой в нея
Маските паднаха. Честито на нормалните хора и съболезнования на тъпунгерите, дето припознаваха Славчо като алтернатива и некъв бъдещ лидер

Симпатизантите на тв водещия Слави Трифонов го обсипаха с критики за снощното му интервю с премиера Бойко Борисов. 

Още по време на разговора в шоуто на официалната му фейсбук страница на предаването започна да се изсипва лавина от разочарование към водещия, който вече цяла година държи на трупчета политическия си проект и интервюира в безпрецедентен кастинг стотици кандидати да го последват. Ето само някои от гневните реакции на миролюбивото интервю. Запазен е оригиналният правопис, като са скрити само някои от най-обидните квалификации за Трифонов:

Владимир Павлов В момента на гости е Бойко Борисов. Всичко изглежда нагласено. На всички въпроси на Слави, Борисов е готов с отговора. Мислех си, че Слави е пич, но си промених мнението. СЪЖАЛЯВАМ

Daniel Uzunov И аз му симпатизирах на Слави……..до вчера, до предаването за президента. С днешното предаване с ББ се сгромоляса.

Ана Мария Слави слушам те бойка и се ядосвам , че съм те бранила за референдума.. СЛАВИ ТИ СИ ЕДИН ГОЛЯМ Г**..ПО ЗЛЕ СИ И ОТ КИКИМЯН

Stoyan Bonchev Колко си на***ен и жалък ,Славчооо 😉 … Маските паднаха. Честито на нормалните хора и съболезнования на тъпунгерите, дето припознаваха Славчо като алтернатива и некъв бъдещ лидер ..

Дълбокъта Страна Да беше питал.Щом сме стабилни благодарение на него що тогава населението намалява.Да беше питал щом като се има за толкова добър лидер излизат хора да протестират срещу него и му викат мафия, че има корупция, липсата на съд,мизерията,ниския стандарт на живот,тока.Що всяка вечер дават за отлагани дела и оправдаване на убиици на пътя и убиици изобщо и какви ли не скандали.Малко години за убииство.Що казват че оставката на Валери ще счупи коалицията после казват че я заздравява.Къв е този абсурд ако си примерен шофьор на пътя да си купиш кола на шофьор с нарушения и да плащаш четворно.Що само казва че такива данъци има в европа и за това трябва да ги има й тук но не й че трябва да има техните заплати.Що пенсията по закон е под тяхната определена граница на бедност.Щом закона им е виновен за увеличаване на заплатите 4 пъти годишно и казват щото закона е такъв що не го променят.Що подалите оставки министри и вицепремиери да стават депутати.Парламента поправително ли е.Щом бсп са се провалили с ктб що тогава герб не са оправили техната каша.Какви са тия срещи с работодатели и да се вземат мерки срещу такива изказвания на Домусчиев. Да му беше казал че Орешарски беше преди 5 години и да спре да се оправдава с него защото е имал 5 години да оправи всичко тяхно.Да му беше казал че няма право да каже каквото й да било против реферундама и всичко което каже е невалидно защото е волята на суверена и той трябва да се съобрази.Все пак данокоплатците са го израли и наели там.Те са му работодатели.Те му плащат охраната, обяда,заплатата и всичките привилегии.Слаб беше тази вечер.От 5000 въпроса сигурно си пропуснал доста гадни и съществени въпроси.Ужас беше.

Stoyan Bonchev Оня Симеонов като те наричаше „Жалък чалгар“ и всички подскачахте като ужилени. Днес доказа, че за нищо друго не ставаш.

Борислав Цветанов Слави нищо не става от теб , нито един важен въпрос не зададе ,подлога на мутрата,прав беше Радев да не участва в тоя цирк

Kollety Nikolov Освен че цялото интервю беше мноого слабо , ами на всичкото отгоре примиера си извади пищова от вътрешният джоб 😉 , с готовите отговори на въпростите от “ народа “ .

Martin Petrov Слави,не ставаш приятелю патриотски, от ГОДИНИ насам се репчиш на премиера в ефир ти и редколегията ти, ама като ти гостува Борисов гъг не смееш да му кажеш. Много, много се изложи пред над 3 милиона хора, които ти подкрепиха референдума, дано се вразумят, че не ставаш.

Тодор Недялков Г-н Трифонов, Слави след срещата ви с Бойко Борисов разбрах защо президента отказа да дойде при вас.

Hristo Kanaliev при акта ви с боко ползвахте ли дурекс или си имате доверие ?

Todor Topalov Не мога да повярвам на какво интервю-подлога станах свидетел.Въпреки всички тези години който съм гледал шоуто и съм вярвал и подкрепял идеите които предлагат сценаристите и Слави, и след това интервю мога дакажа само: “ Боже пази България”

Evgeniya Stefanova Слави, ти си срам за България! Не беше подготвен по нито един въпрос, и с лекота те финтира Борисов. Ако беше подготвен, щеше да знаеш, че който и да си внася горивото от Гърция или Сърбия, трябва да го вкара в данъчен склад в България, пък те всички данъчни складове са на Валентин Златев. Каквато цена определи той, за да влезе горивото в склада – такава ще е. Ако беше много подготвен по въпросите, които задаваш, щеше да знаеш, че външния дълг на България 2008 година е 13%, а 2018 година – 26%. Да, 26% е към днешна дата. Борисов те излъга, като каза, че е 20%. Като говориш за свобода на словото защо не спомена Елена Йончева например и репресиите срещу нея? Защо не спомена Милен Цветков или Ани Цолова? Защо нито веднъж не спомена думите „корупция“, „протести“ и „бедност“, все едно по нашите географски ширини тия понятия не съществуват. Накрая Борисов се почувства толкова уютно в червеното ти кресло, че предложи пак да го поканиш да си побъбрите. Имаше шанс – проигра го. Подигра се с хората, които от седмици са навън в студа и протестират срещу същата тази мизерия и корупция, за които ти само си чувал. Срам и позор за България е това интервю!

Мира Манолова Не те ли е срам, бе? Борисов извади листчето и ти разката фамилията, защото уж неволно показа на всички, че очевидно предварително си му казал какви ще са въпросите. И така го направи, че да разберем това…Тая вечер ти приключи като всичко, да си знаеш.

Nikolai Demerdzhiev Славчооо ти си пълен палячо….снощи при отсъствието на Президентът изкара лешоядчетата сценаристчета и го разпънахте на кръст, главно от яд , че ви тегли майната и не дойде……а днес направи м***т на Бокича….къде бяха днес отворковците от снощи ( как се смях снощи като се изказаха , че какъв бил генерал Радев да коментира кой самолет бил подходящ….да бе , верно бил началник на ВВС и един от топ летците ни ама все пак хахахаха)…..наведе се Славчооооо

Дарина Гочева Днес Слави Трифонов ритуално се самоуби пред цяла България

Daniela Velinova Трябва да му се признае, че ББ има природна даденост да унищожава враговете си. Не е от акъл, просто го може. Така направи с „обединените идиоти“, които само в сънищата могат да се надяват на успех в следващите избори. Така направи и тази вечер в шоуто на Слави, да не би да тръгне да прави партия и да излезе срещу него. Тази вечер унищожи всички мераци на Слави за политика, ако ги е имал, де 🙂 След тази реклама тази вечер на ББ, няма да се учудя и за 4-ти мандат. Жалко…..

Драго Димитров Всъщност Боко тиквата направи добро на много Българи като спука балона трифонов.Иначе щеше да има наивници които щяха да гласуват за него.Той не знае брутния вътрешен продукт как се изчислява и пита като първолак 21 %колко пари са.Боко 5 пъти му каза 21 %,а той пита колко.пари е това.Пълен палячо чалгар.

Albena Shavel Славчо, изпей ни пак „Нема такава държава“! Изпей ни я бе Славчо…..

Vasil Georgiev Трябва да сме благодарни на Трифонов за „интервюто“ за това, че в свое лице – на време ни спести един нов Бареков в политиката.

Светослав Петров От изпълнител на „Нема такава държава“ стана герой в нея. Ако те болеше за тая държава щеше да водиш друг разговор с тоз кратун, ама ти си знаеш…….. интереса ….

Rossen Roussanov Слави, раболепното ти интервю снощи те превърна в политически труп…Дано финансово си заслужаваше… Мълча като болшевик на разпит за опустошителната демографска катастрофа, за разпродажбата на земята и оформянето на латифундии, за ограбването ни чрез златните концесии, за милионите откраднати чрез ДДС, за емигрантите, за ИК, за перманентната липса на печалба на Лукойл, за централата на Доган, за Пеевски, за русенската журналистка и причината да я убият, за златната дупка на Гергов, за законопроекта за опрощаване на милионите на Домусчиев… Нещастник, Бойко те разпра… Ако не се хванеш в ръце довечера Цацаров ще продължи купона – ще има перверзна некрофилна гавра с труп – проектът ти да влезеш в политиката…

Светлин Арангелов Ванката по- добре да бе водил интервюто!

Маргарита Босева Слави, Слави! Висок човек, а толкова ниско наведен!

Марин Павлов Трифонов снощи намери отговор на въпроса защо България е на 111 място по свобода на словото…Заради такива като него…

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране