02.12.2012 | 20:15
Футболист си бърше задните части с пари
Лиъм Риджуел искал да се пошегува с приятел след облог

Огромен скандал избухна в Англия. Вестник „Сън“ публикува снимка на защитника на „Уест Бромич“ Лиъм Риджуел, който използва пари вместо тоалетна хартия. 28-годишният играч е клекнал над тоалетната и бърше задните си части с банкнота от 20 паунда.

В ръката си Риджуел държи още няколко банкноти с лика на кралицата, а на пода около него има цяла дузина от парите, които се равняват на почти хиляда паунда. Футболистът обясни, че снимката е била „шега“, с която е искал да развесели приятел. Фотосът е направен в банята на дома на Риджуел в Барнт Грийн, Бирмингам, който е на стойност 1,5 млн. паунда, и е изпратен на „Сън“ от анонимен фен на „Уест Бромич“.

„Стана у нас преди около 8 месеца като шега, за да разведря приятел, срещу когото тъкмо бях спечелил личен бас. Възнамерявах само той да види снимката, но сега е публична. Мога да разбера как ще бъде изтълкувана. Съжалявам за това, което може да причини“, каза Риджуел. От „Уест Бромич“ очаквано не бяха особено очаровани и казаха, че ще го глобят. „Това е лично нещо на Лиъм, което стана публично. То не поставя клуба в добра светлина и ние ще се занимаем с въпроса вътрешно. Със сигурност ще има глоба. Но заявяваме, че откакто Лиъм се присъедини към нас преди 11 месеца, поведението му е за пример“, казаха от „Уест Бромич“.

 

 

Loading...
оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране