07.04.2019 | 12:57
ГЕРБ пое към евровота с „Европа ни чува“
Цветанов обяви, че следващата неделя партията ще представи платформата си за предстоящата европейска кампания.

„Европа ни чува“ ще бъде мотото на ГЕРБ за предстоящите избори за европарламент на 26 май.

„Това е нашето послание, с него ще излезем пред българските избиратели на 26 май“, обяви председателят на Столичния общински съвет Елен Герджиков по време на представянето на слогана.

„Европа чува хората, които имат какво да кажат, които имат ясна представа накъде да вървят като национална икономика и като обединена Европа“, заяви Герджиков.

Той изтъкна, че с този слоган от ГЕРБ искат да кажат, че само подкрепяйки силната листа на партията може да се гарантира, че България ще бъде важна част от европейския дневен ред.

Герджиков посочи, че слогънът трябва да даде оценка за това накъде трябва да продължи в развитието си страната ни. Той изрази надежда, че българите знаят, виждат и оценяват постигнатото от партията. По думите му Европа е солидарна, помага ни, но и не дава даром.

„Всеки проект трябва да бъде изпълнен спрямо строгите критерии на европейските институции, за което трябва много работа на ниво държавно управление“, посочи Елен Герджиков. Той представи успехите в развитието на София и останалите градове, управлявани от кметове на ГЕРБ, подчертавайки, че видимите резултати също имат своята тежест.

„Европа ни чува, когато показваме видими резултати и когато правим тези политики, които са последователни“, заяви и заместник-председателят на ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов.

Той уточни, че идеята на ГЕРБ е да говори за европейския дебат и бъдещето на Европа. „Винаги, когато сме правили подготовката си за всеки национален избор сме се стремяли слоганът да съответства на това, което сме успели да направим през всичките тези години“, заяви Цветанов.

Той обърна специално внимание на успешното Българско европредседателство и го определи като „успехът на България“.

Цветанов припомни успехите на еврокомисар Мария Габриел, която е водач на листата на ПП ГЕРБ за евровота. „Изключително подготвен евродепутат и бъдещ еврокомисар тя получи подкрепата и приза за политик на ЕП в категория „Равенство между половете“, припомни Цветанов. Според него постигнатото в областта на цифровизацията и по отношение на Западните Балкани е също значимо.

Цветан Цветанов обяви, че следващата неделя партията ще представи платформата си за предстоящата европейска кампания.

2 коментара

  1. показ каза:

    Европа не само чува гербаджиите, но и вижда престъплениятя им.

  2. на показ каза:

    Европа не само чува гербаджиите, но и вижда престъплениятя им.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране