01.01.2013 | 21:46
Година на Змията – бъдете мъдри!
Черната Водна Змия ще встъпи в пълни права чак на 10 февруари

Веднъж на дванайсет години всеки човек има уникалната възможност да стопли змия на гърдите си – и ето, според източния календар стопанка на 2013 г. ще бъде именно змията – символ нетрадиционен и легендарен.

Вярно е, че Черната Водна Змия ще встъпи в пълни права чак на 10 февруари, но на никого не му пречи да я посрещне два пъти – в нощта срещу 1 януари, а после още веднъж – след месец и няколко дни. Понеже се твърди, че тя започва да влияе още с настъпването на Новата година.

Заложете успеха

Безкрайни легенди, приказки, митове, всевъзможни ужасни разкази има за змиите. И ето ви парадокс – по целия свят хората се страхуват от змията и в същото време от дълбока древност я обожествяват и й се кланят. И това не е чудно – жестока и пресметлива, от една страна, и мъдра и проницателна, от друга – змията сякаш подсказва на нас, хората, тактиката на поведение във всекидневието. Придържайте се към нея и успехът ще ви съпътства.

Годината на Змията рядко е напрегната и динамична и се очаква 2013-а да не е изключение, въпреки някои сериозни астрологични фактори. Затова не вземайте прибързани решения, чиито последствия може да са непредсказуеми. Змията ни призовава да бъдем мъдри, внимателни и преди да извършим едно или друго действие, да премислим добре всичко.

Доверете се на интуицията

Космическите елементи на настъпващата година са Вода и Огън, а цветовете – виолетов и черен. Тези цветове в източната традиция са свързани с умереност, сдържаност, както и с духовност и разкаяние. Те подпомагат вдъхновението, чувствителността и състраданието. Ето защо в годината на Змията е добре да заложите на образование, повишаване на квалификация, творчество, търсене на отговори на сложни въпроси. Поставете си задача и последователно – стъпка след стъпка, се приближавайте към нейното решение.

И се доверявайте на интуицията си! Предстоящата година, както никоя друга може да разкрие спящите ви способности и да ви помогне да доведете започнатите неща докрай. Това е великолепен повод за започнете живота си от нова страница, да изхвърлите старата си кожа така, както го прави змията, и да не се страхувате от промените – през настъпващата година те просто ще са ви необходими.

Звездният ви час

Хората, родени в година на Змията, през 2013 г. може да получат звездния си час. И печеленето, и събирането, и харченето на пари ще им се удават еднакво добре.  Освен това вие, скъпи представители на знака, буквално ще можете да завоювате света благодарение на очарование и умение да се ориентирате във всякаква обстановка. Ще имате победи над всички, което се окажат на пътя ви, а красноречието ви няма да има равно.

Ще успявате да използвате огромно количество информация, което ще ви дава не само сигурност в утрешния ден, но и жизненонеобходимо усещане за безопасност. Но помнете, че животът не се състои само от работа, затова не хвърляйте всичката си енергия и време за нея. Позволявайте си понякога да се отпуснете и да се видите с приятели. И бъдете внимателни – сантименталната ви и същевременно страстна природа и влечението към приключения мое да ви изиграят лоша шега.

За останалите представители на зодиака също се очаква нещата да се развиват добре. Много от нещата ще се решават във ваша полза. Годината е добра за романи и флиртове, сключване на бракове и раждане на деца – малчуганите, появили се на света през 2013 г., ще бъдат особено талантливи.

Мегавселена

Loading...
оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране