22.09.2019 | 14:37
Голямото молене: Вили Вуцов, майки и професори на крака се молят Сидеров да се кандидатира за кмет на София
В неговата кандидатура те виждали единствения способен да спре пошлостта на гей-парадите по улиците на столицата

Гражданска инициативна група поиска лидерът на АТАКА Волен Сидеров да се кандидатира за кмет на София, съобщиха от партията.

Сред инициаторите били известни лица от сферите на културата, спорта, медицината, образованието, както и майки на малки деца.

Всички те се обединяват около Сидеров, защото в неговата кандидатура виждат единствения способен да спре пошлостта на гей-парадите по улиците на столицата, да подобри сигурността и да сложи ред в управлението на града. Те дойдоха на пл. „Славейков” лично да поискат кандидатурата му и му пожелаха да защитава християнските ценности от либералната пропаганда, уточняват от Атака.

Сред известните личности, които подкрепят лидера на АТАКА да се включи в битката за кметския пост в София, са футболният треньор Велислав Вуцов, световноизвестният пианист акад. Атанас Куртев, проф. Красимир Опров, директорът на болницата в Ботевград д-р Пламен Китанов, европейският вицешампион по бокс Благой Соколов, художникът Валентин Ангелов и други.

От съобщението на Атака не става ясно какво е отговорил Волен Сидеров на инициативната група.

Преди дни той обяви, че ще подкрепя Фандъкова за кмет в надпреварата в София, после обаче стана ясно, че се подготвя инициативен комитет, който настоява Сидеров да се кандидатира за кмет.

Loading...
оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране