27.01.2013 | 16:21
Гонзо: Олекна ми, като си тръгнах от Левски
Тодор Батков бил достоен за уважение, защото сам издържал синия отбор

Новият треньор на Черно море Георги Иванов-Гонзо заяви, че е изпитал облекчение, след като си тръгнал от Левски. „Когато бях шеф в Левски, тимът се справи добре, въпреки че много хора омаловажават нещата, които се случиха. Имах врагове, но не се притеснявам, аз съм отстоявал интересите на отбора. Не съм подпомагал клуба финансово, Тодор Батков го издържаше. Той е достоен за уважение. Разделих се с Левски с добри чувства, с всички съм в добри отношения. Като си тръгнах, изпитах облекчение. Тези три години бяха тежки за мен. Пропусках много неща от личния си живот заради Левски“, коментира Гонзо.

Той сподели своето мнение и за ситуацията в настоящия му клуб Черно море.  „Не сме в добра позиция, имаме да подобряваме много неща. За по-високи цели ще мислим след края на този сезон. Исках Тодор Янчев да дойде в Черно море, водихме разговори 10 дни. Но той предпочете друг отбор, негово право си е.

Програмата ни за пролетта е тежка, но може да стане лека. Не се притесняваме от никого. Ще има отбори, които ще берат ядове от Черно море.  Сантименти към Левски винаги ще имам, но в този мач, който предстои, защитавам интересите на Черно море. Дори срещу майка ми да играя, искам да победя, така че Левски няма да прави изключение“, каза Гонзо.

Loading...
оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране