02.07.2020 | 16:00
Гриша Ганчев към Цеката: Помияр петльов! Бочето иска да е в теб
Цветомир Найденов твърди, че е заплашван вулгарно от собственика на ЦСКА

Благодетелят на ЦСКА 1948 Цветомир Найденов направи скандални разкрития, че е заплашван от Гриша Ганчев. След като се оказа основен свидетел на прокуратурата срещу хазартния бос Васил Божков, известният като Малката Цека бизнесмен си е навлякъл гнева на още един роден олигарх.

„След полунощ получих някакви заплахи от непознат за мен номер, докато говорех по телефона с един приятел. Аз заплахи покрай Васил Крумов Божков-Черепа получавам по 10 на ден и нямаше да обърна внимание, но нещо ме усъмни текста на едното послание, та го попитах дали това не е Ганчев. Приятелят ми е спортен журналист и каза, че това е телефона на Гриша Ганчев. Всеки може да прецени интелектуалното ниво, изразни средства и арогантността на това лице …. това е истинското лице на ЦСКА-София. Интересното е, че получих смс; вайбър съобщение и уотсап съобщение …. случайно да не пропусна посланието“, написа във Фейсбук собственикът на Ефбет.

Найденов прикачва и снимки под поста си, на които се виждат съобщенията, които са му изпращани. Найденов е наричан „мърша“ и заплашван с някой си „Бочето“. Той дори публикува телефона, от който идват заплахите.

Loading...
оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране