15.02.2013 | 23:38
Истеричната асистентка показвала техника да псува като хамалин
Надежда Цанкова имала уговорка със студентите от миналата година

Странни обяснения за поведението си даде прочулата се в цветистите си псувни към студенти главна асистентка от Велико Търново Надежда Цанкова. Пред „Господари на ефира“ тя се опита да представи случката като част от сценарий за демонстрация да псува и обижда кандидат – висшистите.

„Не е нормално, но в записа те са изпуснали началото, където ми казват да псувам. Тези външни хора стояха в залата. Нямаше друг начин да ви изгоня“, обясни устатата преподавателка по статистика. Пред репортер на предаването тя добавя: “Разбрахме се, че ако още един път си слеят групи, мога да им демонстрирам техника на Норбеков, в която мога да псувам като хамалин. Ако трябва да напуснат, мога да изиграя и балет”.

На въпроса дали смята, че е нормално една дама да псува, тя отговари невъзмутимо: “Към кого? Това е външните лица и не всички вътре са студенти”. Попитана така ли трябва да се държи един преподавател, Надежда Цанкова отговаря: “Няма никакъв друг начин тези хора да се разкарат. В такава ситуация нямам нито сълзотворен газ, нито друга възможност да изгоня натрапниците”.

“Госпожо Цанкова, това поведение не е допустимо. Вие сте преподавател, а обиждате студентите си”, настоява репортерът. “Имах уговорка с тези студенти да псувам пред камерата още преди това, още декември месец. Извинявам им се, ако това ще ги удовлетвори. Но пак ще кажа – няма друг начин да се реагира в тази ненормална ситуация”, обясни преподавателката с яви психични поблеми. Накрая все пак тя обеща, че ще спре да псува и обижда студентите, ако ръководството на втория по големина и авторитет университет я остави на работа.

Loading...
оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране