26.01.2013 | 9:49
Йоско e арестуван в Солун
Йосиф Йосифов се криел в своя къща под чужда самоличност

Йосиф Йосифов-Йоско е бил арестуван в Солун в четвъртък вечерта. Интерпол го издирваше в продължение на две години за поне 10 поръчкови убийства, побои, рекет, въоръжени грабежи и наркотици. Родните служби за сигурност влезли в дирите на опасния гангстер преди около месец, когато любовницата на Йоско Костинбродския – Радостина Димова, била открита зверски пребита и изхвърлена пред вратите на правителствена болница.

Димова била приета по спешност в лечебното заведение и стабилизирана. В хода на разследването станало ясно, че жената е получила нараняванията, след като се спречкала с Йосифов и той се нахвърлил върху нея с юмруци и ритници, пише „Телеграф“. При разплитането на случая станало ясно, че бандитът се укривал в къща в Солун, която купил преди 4-5 години, но се подвизавал под чужда самоличност.

Арестът минал като по учебник, защото Костинбродския бил изненадан и нямал време да реагира. При обиска в дома му полицаите открили маски, бронежилетки и автомат „Скорпион“. Според свидетелски данни изчезването си през 2010 година Йоско се прибирал 3-4 пъти инкогнито в софийското село Безден, където живее.

Loading...
оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране