15.12.2012 | 18:40
Калинка пета в листата на ГЕРБ в Бургас?
Листите на управляващата партия вече били готови, Борисов ги обявява през април 2013 г.

Бившата атакистка и настояща независима депутатка Калина Крумова пристана на ГЕРБ. Водещата на сутрешния блок на Нова тв се е уредила с още 4 години охолен живот в Надорното събрание.

„Вярно ли е, че ще си на пето място в листата на ГЕРБ в Бургас?“ изстреля Мартин Карбовски директо въпрос към Калина Крумова, която гостува в днешното му предаване. Тя се смути за миг, но нито потвърди, нито отрече. След това обясни, че работата като депутат й харесва, защото може да направи много за хората, но и журналистическата й харесва, защото също може да постави проблемите. Явно дамата се беше ошлайфала в парламента, защото на част от въпросите отказа да отговори, а на друга така извъртя отговорите, че и самият водещ не ги разбра.

Калинка успя все пак да признае, че депутатството й харесва и ако й бъде гласувано доверие втори път, ще влезе в листа. Но обичала първите места и петото й се струвало нещо като недооценяване на приноса й и работата й, допълни тя уж нашега. Като се има предвид, че Калина доста шеташе из Бургас, предимно на посещания с вътрешния министър Цветан Цветанов и присъстваше на откриването на всякакви обекти, включително и пешеходна пътека, нищо чудно приносът й наистина да не е бил оценен подобаващо.

Без да иска Крумова обаче потвърди казаното от Цветанов миналата седмица в същото предаване. Той се изпусна, че депутатските листи вече са готови, но ще бъдат огласени лично от Бойко Борисов през април и никой друг няма право да говори за тях. Със завидно самочувствие Крумова обяви, че се бори за сурогатното майчинство и ще продължава да се бори, че в парламента трябва да има повече млади хора и с репликата – каквото решат, това ще правя, също показа, че в ГЕРБ не отделните депутати или кандидати решават платформите си, или участието си в изборите, а някой друг реди пъзела и посочва точно кой къде и на кое място ще бъде.

Loading...
оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране