22.09.2019 | 12:00
Каракачанов: Армията ще реагира с жива сила при наплив на мигранти
От „Атака“ не можаха да преглътнат гласовете на ВМРО на евроизборите

Ще бъдат ли изпратени 2000 военни на границата с Турция и каква е ситуацията с мигрантския наплив. Това коментира пред БНТ вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов.

„Никой не казва, че ще бъдат изпратени само на границата с Турция, нелегални мигранти преминават и през гръцката граница. Има си разчети, които са направени. Има си план, ако се наложи, армията може да реагира с жива сила, със съоръжения, с техника, полеви кухни, медицински кухни и т.н,“, каза министърът.

Каракачанов коментира и изключването на партия „Атака“ коалиция „Обединени патриоти“.

„От „Атака“ не можаха да преглътнат гласовете на ВМРО. Когато твой коалиционен партньор вземе 150 000 гласа и вкара двама евродепутати, това трудно се преглъща. Защото политика не се прави от кръчмата, прави се реално в институциите и когато някой върши работа, хората го виждат“, каза военният министър.

Ангел Джамбазки, който е кандидат на ВМРО за кметския пост в София, е най-подготвен, той е подходяща кандидатура, бил е общински съветник, в момента е най-активния български евродепутат. Млад, енергичен човек, който има конкретни решения за проблемите на София, категоричен е Каракачанов.

Loading...
оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране