17.01.2013 | 14:35
Карикатуристът Комарницки обвини Борисов в системни лъжи
Карикатурите ми никога не са зависели от партийни интереси, пише той във „Фейсбук“

Карикатуристът Христо Комарницки, чийто ежедневни политически карикатури вече години наред са най – синтезираният, интелигентен и ироничен образ на събития и герои у нас и по света, публикува във “Фейсбук” страницата си право на отговор до премиера Бойко Борисов.  Повод са поредните публични твърдения на премиера, този път в интервю за TV+, че вестник „Сега“ го критикува от първата си страница до последната, където е карикатурата на Комарницки, заради решението му да махне газовите посредници.

Публикуваме дословно посланието на Христо Комарницки:

Право на отговор

Четвърта година подред г-н Бойко Борисов обикаля всички възможни медии и обяснява, че причина за карикатурите във вестник „Сега“ е намерението му да отстрани газовите посредници(!!!).

Една неистина, повтаряна стократно пред милионна аудитория, си остава неистина. Тъй като никой от така наречените журналисти не се сеща да попита и другата страна, т.е. мен, ползвам правото си на отговор тук.

Г-н Борисов, това Ваше твърдение е невярно. То или е резултат на заблуда, на сбъркана ценностна система, на ненаучени азбучни уроци за свободата на мисълта, словото и образа, или е откровена лъжа.

Карикатурите във вестник „Сега“ никога не са зависели от ничии частни, корпоративни или партийни интереси. Те винаги са били такива, каквито са, много преди да се роди идеята на определени кръгове да Ви „появят“ в българската политика. И ще бъдат такива много след като излезете от нея.

Христо Комарницки

Loading...
оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране