22.01.2013 | 10:30
Касапницата в Пловдив заради изневяра
Георги имал ипотечен кредит от 200 000 лв., убил децата си докато спят

Най-вероятната причина за трагедията в пловдивския квартал „Кючук Париж“ са дългове на фамилията към банки. Разследващи не изключват и варианта ревност, въпреки че Николина била прибрана жена, предимно се е грижила за децата си и възможността да е излизала с друг мъж е почти минимална.

Георги е имал няколко потребителски кредита към банки и огромен заем от 200 000 лева. Съседите споделят, че двамата обсъждали да отворят магазин. Преди време се занимавали с туристически бизнес. Николина била управител на къща за почивка в родното й Чепеларе, а Георги държал фирмата „Жоро тур“ действала до 2003 година в Нареченски бани, от където е и той. Преди около 3 месеца Николина напуснала работа и парите започнали да не им стигат. Независимо от това, двамата са посрещнали Нова година в Истанбул. Те си взели и чисто нова „Дачия“, която вчера бе паркирана пред блока им, а на задните седалки бяха детските столчета на момченцата.

Георги Тепавичаров бил препоръчан за повишение, заради висока атестация, съобщиха от Военното министерство по повод трагедията, довела до смъртта на военния и семейството му. Тепавичаров постъпва в армията през 2001 година, работил е в различни военни формирования, а през 2008-ма е произведен в сержант. Последно е работил като специалист по комуникационни, информационни и навигационни системи в авиобазата в Граф Игнатиево. Справял се е изключително добре с работата си и в края на миналата година получил висока атестация, заради което бил предложен за повишение. Завършил висше, но не военно образование. Не участвал в мисии, но се включвал във всички учения на авиобазата. Колегите му не са забелязали никакви отклонения в поведението му, нито пък самият той е споделял за проблеми.

32-годишният сержант Георги Тепавичаров е убил жена си и децата си, докато са спели. Според медиците 29-годишната Николина и синовете й – Илия и Ангел, не са усетили болка при смъртта си. Жената на военния Николина е открита на леглото в спалнята с куршум в главата. Момченцата и бащата са били в детската стая. Децата са лежали в креватчетата си, а сержант Тепавичаров – на земята. Тялото му било затиснало вратата и по тази причина брат му Костадин не е могъл да я отвори.

Loading...
оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране