11.06.2019 | 22:25
Касим Дал няма да участва в срещата на „отцепници от ДПС“
Председателят на НПСД опровергава измислици на регионален сайт
В срещата на така наречените „отцепници от ДПС“ на 15.06.2019 г., няма да участвам. Хората които я организират, вече получиха оценка от обществото и вместо да коментират собствените си „постижения“, за по лесно се събират да правят „нов-проект“. Това заявява в писмо до медиите Касим Дал.

Ето какво пише още лидерът на партия НПСД:

Във връзка със статиите в Родопи 24х7 „Схватка между Касим Дал и Лютви Местан кой да бъде „обединител“ срещу ДПС“ иНов политически проект! Свикват сбирка „Всички срещу ДПС!“ , най-отговорно заявявам:

  1. Не съм давал никакви изявления за сайта Родопи 24х7.
  2. В срещата на така наречените „отцепници от ДПС“ на 15.06.2019 г., няма да участвам. Хората които я организират, вече получиха оценка от обществото и вместо да коментират собствените си „постижения“, за по лесно се събират да правят „нов-проект“.
  3. Орхан Исмаилов не е член на НПСД и не може да представлява партията където и да било. Още повече, че Исмаилов участва в изборите за членове на Европейския парламент като кандидат на ПП Воля и изкара 3110 гласа в национален мащаб. Действията му бяха оценени от избирателите по достойнство.
  4. Оценка беше дадена и за работата на Местан, който открадна мечтите и надеждите на десетки хиляди избиратели и ги трансформира в оглушителен наказателен вот от 7130 гласа.
  5. Приех председателството на НПСД след тежко предателство, по желание на Изпълнителния политически съвет и поставяйки изричното условие, че го правя до насрочването на Извънреден конгрес на партията. НПСД има чудесен екип, който може да изкара партията напред и го прави!
  6. Нямам никакво намерение да се занимавам с платени тролове и с политически търгаши, които пишат от тук и от чужбина.

Касим Дал

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране