05.03.2013 | 10:38
Киро Киров: “Наглите“ се върнаха
Цялата власт в държавата е отслабена в момента, казва бизнесменът

Шокиран съм в момента! Цялата власт в държавата е отслабена и нищо чудно деянието да е извършено с цел провокиране на напрежение и създаване на несигурност. Аз лично вярвам, че цялата група на „Наглите“ не е заловена. За съжаление диренето в този посока спря и ето това е едно доказателство, че групата се е завърнала и прегрупирала. Това коментира бизнесменът Киро Киров по повод отвличането на 10-годишната дъщерия на Евелин банев – Брендо. На 27 март 2009 г. Киров бе държан в плен и бе пуснат след като роднините му платиха откип.

Попитан какви са първите мисли и чувства на човек, след като е отвлечен, Киров отговори:  “Това е пълна обърканост. Страх няма, това е един упрек към себе си. Но това е малко дете, не може да си каже: “Как можах да го допусна? Как не помислих? Шокът е огромен, защото човек съзнава какво се е случило.”

Бизнесменът, който бе освободен след 18 дни в плен срещу огромен откуп, каза още, че се надява, че ще бъдат открити записи от охранителните камери, защото все пак детето не е отвлечено от случайно място. Попитан какво се прави след отвличането, Киро Киров обясни: “Още в момента, в който похитеният е “настанен”, те искат телефон за връзка от него. И вече кога ще се обадят, един Господ знае. Намираме се в едно безвремие, в което е възможно да стават такива неща“.

Loading...
оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране