26.01.2013 | 11:39
Радостин Кишишев: В депресия съм
Съпругата на футболиста почина през октомври миналата година от рак

„В депресия съм. Не искам съвети от никого, нямам планове, искам да живея ден за ден. Нямам желание да правя каквото и да е. Решил съм да се оставя на вълната и ще видим къде ще ме закара.“ Това разказа пред bTV футболистът Радостин Кишишев, който погреба съпругата си Красимира през октомври. Тя страдаше от онкологично заболяване.

„С риск да обидя другите футболни съпруги, жена ми нямаше нищо общо с тях. Тя беше много стабилен и ценен човек, здраво стъпил на земята. Нея я уважаваха повече от мен дори и когато бях звезда“, каза още Кишишев. Покойната му съпруга била неговата първа любов – нямал ученическа тръпка. „Оженихме се на 21 години, още не бях известен. Не трябваше да става така с нея, но за смъртта ред няма“, сподели още Кишишев.

Той разказа, че големият му син е „копие на майка си – красив и умен, мисля, че ще стане много стегнат мъж“. Той вече бил студент в Оксфорд, държал се като типичан англичанини, защото първите му 9 години са минали на Острова. „Малкият е повече като мен – по-разпилян, по-разхвърлян. Сега сме си двамата с сега. Не говорим малко за майка му, но понякога си казваме какво би искала тя, какво би направила“, разказа още Кишишев.

Радостин Кишишев поддържал връзка със Стилиян Петров, който също се бори с онкологично заболяване. „Стилиан няма нужда да му казват, че е мъжко момче и че ще се справи. Той има нужда от спокойствие и концентрация в битката с рака“, категоричен е Кишишев.  За болестта на съпругата си той сподели, че са вярвали, че ще я излекуват. Но след толкова усилена битка, която са изгубили, осъзнал, че „който се е излекувал, е късметлия“.

Loading...
оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране