26.02.2020 | 11:39
Кобрата: В Берлин съм, депортирах се сам
Какво значи депортиран? Имах някакви проблеми с визата, които самите те не можаха да установят какви са, обясни витиевато боксьоръ

„Щастлив съм, добре съм. Сега съм в Берлин“, издаде локацията си Кубрат Пулев в ефира на Би Ти Ви тази сутрин. Той за първи път обясни къде е, след като стана ясно, че е бил депортиран от САЩ към България заради проблеми с визата.

Кобрата обясни, че бил „депортиран от самия себе си“ от САЩ. „Какво значи депортиран? Имах някакви проблеми с визата, които самите те не можаха да установят какви са“, обясни витиевато боксьорът.

Кубрат се похвали как на летището в Чикаго всички се държали с него много любезно, говорили си, подмятали си шеги. „Беше голям смях и голямо шоу“, обясни родният крал на тепиха.

„Ще мачкам здраво Джошуа. Аз съм и по-бърз, и по-техничен, и по-подвижен“, закани се Кобрата за предстоящия двубой със съперника си, който се очаква в Лондон.

По повод твърденията, че визата му е била изтекла и затова не е допуснат на територията на САЩ,  Кобрата отвърна, че имал бизнес и туристическа виза. „Имам право да пребивавам в САЩ, мога да се боксирам“, обясни Пулев.

1 коментар

  1. Анонимен каза:

    Визи може и да има но САЩ има закони и правила и тези закони и правила се прилагат към всеки независимо от социално,финансово или високо длъжностно състояние.Има си добра причина за да не го допуснат да прекрачи границите на САЩ,а работниците на гранична полиция и митинически са изключително любезни и приветливи хора за разлика от Българските им колеги

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране