14.04.2019 | 0:48
Лили Павлова с откритие: Елена Йончева избива комплекси с жълти вестникарски компромати
Не сме БСП! Война и крила в ГЕРБ няма, партията е сплотена

„От самото създаване на ГЕРБ Бойко Борисов прави политика, с която иска да покаже, че партията е различна от останалите. Война и крила в ГЕРБ няма. Това е удобна тема, която се опитва да се внуши. В БСП се опитват да преекспонират своите проблеми чрез ГЕРБ. Както виждате, в ГЕРБ няма вътрешно политическа саморазправа чрез редене на листите, както при социалистите. Партията е сплотена, но в никакъв случай не е лесен моментът, в който трябва да се доказва, че си невинен“. Това заяви пред Канал 3 Лиляна Павлова.

„Коалиционното споразумение се изпълнява. Ако се абстрахираме от горещите теми, правителството успя да изпълни голяма част от поетите ангажименти за последните 2 години. Не е добър вкус да се клати лодката. Фиксацията на Валери Симеонов към Николина Ангелкова не виждам с какво помага за изпълняването на обещанията ни към гражданите“, коментира бившият министър на европредседателството. „БСП не капитализира гласове от създалата се ситуация в управлението. Левицата не са символ на чистата и неопетнена политика. За нас е важно да показваме резултати, а право на избирателите е да решат кого да пратят в Европейския парламент“, каза още Павлова.

„Елена Йончева има комплекси, че не познава европейските политики как функционират и не може да защити интересите на българите в Европа. Йончева може да вади само компромати и да петни името ни със силни заглавия, които звучат добре като за жълт вестник. Сигналите ѝ са телевизионни пиар акции. Ако седнем да оборваме твърденията ѝ за откраднатите милиарди, ще покажем, че ни представя фантасмагории“, каза още Павлова.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране