30.12.2012 | 14:11
Мъжете ми се лепяха като мухи, спомня си Лепа Брена
Българските певици били с големи гърди и пищни устни
Снимка: TV7

„Като станах популярна, всички мъже ми се лепяха като мухи, но като бях гладна студентка, мъжете се извъртаха настрани и казваха, че съм опасна. Животът има и лицева, и опака страна.“ Това сподели сръбската фолк звезда Лепа Брена в интервю за ТВ7. Екип на медията прекрачи прага на луксозното имение на певицата в Белград, а балканската дива говори откровено за живота, болестта, от която страда – венозна тромбоза, за детските и студентските си години и за първите си стъпки в кариерата.

Ако можех да върна живота си назад, щях да работя по-малко и да съхраня силите си, призна Лепа Брена. „Заради болестта ми – венозна тромбоза бях принудена да променя начина си на живот, да намаля оборотите. По-умерено вече правя всичко. Бях свикнала да работя по 10-12 часа на ден, но вече не издържам на такова темпо. Преди години открих йогата и в последно време, когато съм много уморена, медитирам“, сподели тя.

Брена вярва, че трябва да работиш много, без да мислиш дали ще си известен, да се наслаждаваш на това, което правиш и да го предадеш на хората, а хората знаят как да го оценят. По думите й, в живота успяват целеустремените, вярващите хора, които знаят какво искат и как да го постигнат. Според нея, кредото и на децата, и на големите трябва да е „работа, работа и пак работа“. „Сега преди Нова година имам изключително натоварен график – имам всеки ден интервюта, фотосесии, а всяка вечер съм на участия, където съм доста гримирана. Затова най-обичам като се прибера, да сваля грима си, да облека анцуга си и да пийна един топъл бульон“, сподели певицата.

Сръбската фолк дива беше категорична, че вярва в съдбата и разказа за срещата си с пророчицата Ванга и за нещата, които тя й е предсказала. В последствие, те са се случили. „Има някакъв път, който е предопределен. Когато заговоря за България, винаги се сещам за Ванга. Преди години, когато имах концерт у вас, отидох при нея със свито сърце. Тя ме посрещна много топло и с 4-5 изречения направи предсказание за живота ми като ме изненада с думите: „Като дойдеш след година, пак ще се видим“. По онова време нямах сериозни проблеми и дори не обърнах внимание на думите й. След време си спомних това, което Ванга ми беше казала. Точно след година се върнах в България и се оказа, че всичко, което пророчицата ми беше казала, се оказа вярно“, спомни си звездата.

„Ванга ми предрече, че ще се омъжа за човек с униформа. И още – че ще построя много голяма къща и в нея ще събера всички певци. Аз по това време правех планове да пея поне още година и да спра, защото бях много изтощена. Не смятах да продължавам с тази професия, камо ли да се занимавам с колеги и певци. Но по-късно основах „Гранд продъкшън“ и така предсказанието на Ванга се сбъдна“, добави певицата.

„Ще ми се Югославия да не се беше разпадала. Тогава бяхме 6 републики, но пътувахме из цялата страна с една лична карта, имахме един президент. Обикаляхме по цял свят без визи и хората можеха да работят където си пожелаят. Искрено съжалявам, че това се случи с нас на Балканите. Тъжно е“, допълни певицата.

За българските фолкизпълнителки сръбската звезда каза: „Вие имате добри певици – все хубави момичета, с голяма гръд и пищни устни. Но хората се вълнуват и от душата, и от чувствителността на артиста. Външността се набива на очи през първите 3-4 минути. А след три часа остава моженето, талантът. Не вярвам, че хубостта е императивът, за да успее човек“, каза Лепа Брена.

Loading...
оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране