20.01.2013 | 14:37
Братът на Октай иска присъди на делегатите – биячи
Метин Енимехмедов търси подкрепа във "Фейсбук"
Метин Енимехмедов

Популярният с участията си в различни тв формат Метин Енимехмедов призова в социалната мрежа „Фейсбук“ за подкрепа на искането за присъда на участниците в побоя над брат му Октай, който вчера насочи пистолет срещу лидера на ДПС Ахмед Доган.

„Ако може харесайте страницата, за да се види колко хора са за присъда за престъпници в костюми и власт!”, зове Метин, който вече е подкрепен от стотици хора.

В социалната мрежа се формират групи и страници в защита на Октай Енимехмедов, който се оказа, че е бил с пистолет със сигнално-звукови патрони и е нямал намерение да убива вече почетния председател на ДПС. Същевременно след като беше повален на трибуната 25-годишният бургазлия бе бит и ритан от десетки мъже като дори по неизвестни причини му беше полусвален панталона.

Loading...

3 коментара

  1. Novae каза:

    Не само да ги съдят, но и да бът изключени от ДПС заради недемократично поведение.Техният цирк е по-голямата беда, защото показа една сатанинска същност на ДПС?!За жалост, така е….Аргументите не може да се оспорят!!

  2. Рени каза:

    Toва е протест на младите срещу недосегаемите политици,чието лице лъсна.

  3. Симо Симов каза:

    Прав е Метин. Нещо повече измислят си „ДОПРЯЛ“. познавам 20-годишно момче с белег на челото от допрян газов – живо е. Баща му е Боби. Ако не влязат в затвора биячите, Опиц веднага на свобода. Какво е това да риташ паднал човек в главата г-н Кокинов!!!!!!

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране