20.01.2013 | 14:37
Братът на Октай иска присъди на делегатите – биячи
Метин Енимехмедов търси подкрепа във "Фейсбук"
Метин Енимехмедов

Популярният с участията си в различни тв формат Метин Енимехмедов призова в социалната мрежа „Фейсбук“ за подкрепа на искането за присъда на участниците в побоя над брат му Октай, който вчера насочи пистолет срещу лидера на ДПС Ахмед Доган.

„Ако може харесайте страницата, за да се види колко хора са за присъда за престъпници в костюми и власт!”, зове Метин, който вече е подкрепен от стотици хора.

В социалната мрежа се формират групи и страници в защита на Октай Енимехмедов, който се оказа, че е бил с пистолет със сигнално-звукови патрони и е нямал намерение да убива вече почетния председател на ДПС. Същевременно след като беше повален на трибуната 25-годишният бургазлия бе бит и ритан от десетки мъже като дори по неизвестни причини му беше полусвален панталона.

Loading...
 • Рени каза:

  Toва е протест на младите срещу недосегаемите политици,чието лице лъсна.

 • Симо Симов каза:

  Прав е Метин. Нещо повече измислят си „ДОПРЯЛ“. познавам 20-годишно момче с белег на челото от допрян газов – живо е. Баща му е Боби. Ако не влязат в затвора биячите, Опиц веднага на свобода. Какво е това да риташ паднал човек в главата г-н Кокинов!!!!!!

 • оставете коментар

  МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
  Коментарите подлежат на модериране.
  Правилата за коментиране