29.12.2012 | 14:17
Милко Калайджиев бил „грозно – симпатичен
Чалгаджията не очаквал, че песента му „Я елате, пиленца, при батко“ ще стане хит
Снимка: "Пайнер"

Чалгаджията Милко Калайджиев е горд със знаменития си мустак и разкри, че не го е бръснал от казармата. Певецът се пошегува в ефира на bTV, че ако някой ден реши да се сбогува с мустака, то децата му вероятно няма да го познаят.

Прословутия си мустак, разказа той, си пуснал още докато бил в казармата. Служил в Божурище и дотогава не се бил бръснал, тъй като растителността по лицето му още била много рехава. Старшината обаче го накарал да се ощави и той оставил мустака, защото било разрешено. Така се върнал в родния Свиленград и оттогава не го е свалял. “Децата сигурно няма да ме познаят, ако го направя,” казва Калайджиев. От роднините му иначе само дядо му носел мустаци. Първата група, в която пял, се казвала “Бисери”. Името измислила негова съученичка от гимназията, след като пуснали подписка за най-добро хрумване.

Попфолк изпълнителят обаче се похвали, че наскоро братовчедка му го е нарекла „грозно-симпатичен”. Калайджиев се върна в миналото и си припомни първата група, в която е пял. Тя носи името „Бисери”, което е измислено от съученичка на изпълнителя. По повод прословутата песен „Я елате, пиленца, при батко!” певецът разкри, че не е вярвал, че тя ще стане подобен хит.

Loading...
оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране