04.12.2012 | 15:45
Найденов дава 120 бона за проучване на сайт
Фирма ще проучва и ефективността на рекламната кампания на Програмата за развитие на селските райони
Снимка: Министерство на земеделието и храните

120 000 лева с ДДС дава Министерство на земеделието и храните за проучване на ефективността на информационните и рекламни кампании на Програмата за развитие на селските райони (ПРСР) и на функционирането на сайта й. Поредният разточителен и на практика безсмислен конкурс на ведомството на Мирослав Найденов е обявен в сайта на Агенцията за обществени поръчки, показа проверка на МИГNews.  Преди месеци земеделското министерство се прочу, след като даде 50 000 лв. за създаването и поддържането на „Фейсбук“ страница на същата програма на бившите пиарки на Агенцията по храните Кристина Спасова и Лора Димитрова.

Според тръжната документацията на поръчката, се търси фирма, която да проучи „ ефективността на провеждането на информационни и рекламни кампании по ПРСР и проучване на ефективното функциониране на интернет сайта на ПРСР сред обществеността, и в частност на земеделските производители”.  Победителят ще трябва да тества популярността на земеделската програма сред обществеността и нейната практическа приложимост, както и “проучване на ефективното функциониране на интернет сайта”. Ще трябва да се акцентира на популярността и изчерпателността на информацията в интернет страницата по отношение на работата на земеделските производители и при кандидатстването им за европейско финансиране.

Проучването трябва да се проведе в рамките на 12 месеца. Срокът на подаване на документи за участие е 20 декември, а офертите ще бъдат отворени на 3 януари следващата година.

 

Loading...
оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране