22.01.2013 | 10:22
Николета и Божинов тъпчели детето си с шоколад
Двамата дължат пари на детегледачката си

Моделката Николета Лозанова и футболистът Валери Божинов тъпчели рожбата си Никол с шоколад и близалки. Това разкритие прави пред „Телеграф“ детегледачка, на която звездното семейство дължало 400 лева. „Изпратиха ме за България за 10 дни с обещанието да ми се обадят. Те щяха да си идват за рождения ден на Николета на 30 ноември. Тогава ми дължаха 400 лева. За цялото време са ми платили само аванса, който имах да вземам. След това ги търсих. Много пъти звънях на Николета, но не си вдига телефона. Есемес й писах, но нямаше отговор. Не знам какво да правя сега. Вече започнах нова работа и се надявам да ми платят дължимото“, разказва жената.

Детегледачката, пожелала анонимност, споделя и други подробности за живота на семейство Божинови. „Готвена храна в къщата нямаше. Купуваше се само готова, която не се изяждаше и се хвърляше. Много месо, на което му нямаше нищо, отиваше на боклука. Бебето го тъпчеха с шоколад и близалки. Освен това то си нямаше легло и преди аз да дойда, спеше в спалнята между двамата“, са думите й.

Жената е на мнение, че Николета е много властна и държи Валери под чехъл. „Не съм сигурна, но Николета изглеждаше, че пие някакви хапчета. Такъв вид имаше. Беше замаяна и понякога се държеше странно. На Валери пък му е писнало от футбол. Вкъщи въобще не гледаше мачове, дори и Шампионска лига. Той пуши и електронни цигари, но това мен не ме засяга“, казва още детегледачката.

Loading...
оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране