19.01.2013 | 14:03
Братът на Метин с Ферарито e нападателят на Доган
Октай Енимехмедов е присъствал на конференцията на ДПС като делегат на партията от Бургас

Нападателят срещу лидера на ДПС Ахмед Доган е 25-годишен жител на Бургас с инициали О.Е., съобщиха от пресцентъра на МВР. Според непотвърдена информация името на нападателя е Октай Хасанов Енимехмедов, научи МИГNews. В него са открити газов пистолет и два ножа.

Октай е присъствал на Националната конференция в НДК като делегат от ДПС-Бургас. Това е и причината, поради която на гърдите му се е виждал специален бадж. След неуспешния опит за атентат Енимехмедов бе пребит от гардове на лидера на ДПС и от активисти на движението. След солидната порция бой той бе изведен и задържан в Пето РПУ. От нанесения му побой Октай е получил наранявания. Той е бил откаран в полицейското управление с линейка.

Октай е брат на известния като Метин с „Ферарито“ от Слави, което не можа да запали, Метин Енимехмедов от Бургас. Метин Енимехмедов спечели червено „Ferrari 360 Modena“ през 2007г. след 3-месечна конкуренция с още 11 участници в конкурса „Танцувай с мен“ в „Шоуто на Слави“. Малко по-късно го продаде. Той успя да впечатли и журито на „България търси талант“.  Метин представи уникален танц на робот, който омагьоса журито и публиката с оригиналност, прецизност в детайлите, точно подбрана музика и тлант на танцьора.

30-годишният безработен Метин и брат му са познати в Бургас повече с криминалните си прояви. На 31 август 2008г. Метин, заедно с брат си и още един младеж пребиха двама пред кафе „Малибу“.  Двама бяха с рани по главата. Около 04.50 часа възникнал скандал в кафето, намиращо се на ул. „Георги Кирков“, в резултат на който се е стигнало до сбиване между две групи младежи. В едната група са участвали – 21-годишните Димитър Алексиев и Тодор Топалов, а в другата – 20-годишният Георги Вангелов, 20-годишният тогава Октай Енимехмедов и брат му – Метин, тогава 27-годишен, всички от Бургас. Алексиев и Топалов са получили  наранявания в областта на главите, но са без опасност за живота. В резултат на скандала и сбиването има нанесени материални щети на заведението, като е счупено стъклото на входната врата. Според обясненията на младежите, спречкването е възникнало заради подмятане на обидни реплики между двете групи.

Loading...
  • Анонимен каза:

    samo treapane

  • оставете коментар

    МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
    Коментарите подлежат на модериране.
    Правилата за коментиране