20.03.2019 | 19:18
Октай: Управляват ни момчетата от „Магурата“, никой няма да разследва Цветанов
Самият факт, че някой предоставя за живеене в луксозен апартамент, е също толкова скандално, колкото сделката с новия апартамент на Цветанов

Новата придобивка на Цветан Цветанов е ачик огромна далавера, но прокурорите няма да го разследват, защото и те са като него. Продажбата на имота е размяна на кон за кокошка. Става дума за „законна“ за властта сделка. Първо бяха шестте апартамента, финансирани от тъщата пенсионерка. Сега в момента сме свидетели на следващата стъпка на скандала. Тя е равнозначна с тази на министъра на финансите Владислав Горанов. Това каза пред „Фрогнюз“ бившият зам.-председател на ДПС Осман Октай.

„Самият факт, че някой предоставя за живеене в луксозен апартамент, е също толкова скандално, колкото сделката с новия апартамент на Цветанов. Аналогични са и други сделки на властта като ТЕЦ-Варна, да речем. Никой не се интересува кой плаща разходите на Сараите. Това е модел, присъщ на целия политически елит. Той действа по този начин в съглашателство. Всички са в далаверата.

На небосклона на политическия елит виждаме ограничени и безпардонни хора. Момчетата от „Магурата“ продължават да ни управляват. Те са възпитани на безпардонност. Кметове, прокурори, съдии – всички са в кюпа. Не случайно ни трябва институция „ ала Кьовеши“, която да разследва всички елити. Тези хора отдавна са загубили човешкия си рефлекс и отношение към другия.

Този политически елит е спокоен, че няма да бъде разследван за действията си. Той знае, че прокурори и съдии са се облагодетелствали като тях. Разследващите притежават цели комплекси, хотели и т. н. Затова няма как прокурори да разследват други като тях. Огромно е в момента отвращението на българите към управляващите. Хората изобщо не вярват, че изобщо нещо нормално може да се случи у нас. Екшъните с кметовете не топлят хората“, каза Октай.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране