25.01.2013 | 14:13
Паро определи Спас Делев като „глупаво дете
Директорът на ЦСКА призова родителите да помогнат на сина си
Спас Делев

Спортният директор на ЦСКА Аспарух Никодимов беше поразен от последните светски изяви на нападателя Спас Делев. Един от най-успелите български треньори изрази разочарованието си от нисичкия нападател, който е без отбор вече почти година.

„Какво да ви кажа, глуповати деца, но има възрастни около тях, които трябва да ги съветват да мислят за футбол, а не само за развлечения и пари“, коментира тъжно Паро. Спас първо трябва да е наясно със себе си. Да види какво е постигнал във футбола и иска ли да постигне повече. Има родители, има приятели, би трябвало да му помогнат за това. Струва ми се, че си изпуска кариерата. Не играе една година, още малко и ще приключи.

Трябва да си направи равносметка какво иска от живота, какво иска да бъде. Просто не е наясно със себе си, а по всяка вероятност, има лоши съветници. Защото тръгва напред с парите – искам толкова пари, това и това. А не казва – искам да играя. Това при младите е задължително. Първата им цел е да се стремят да играят колкото се може повече, независимо дали в ЦСКА, Левски или Литекс. Това е, другото си идва после“, обобщи проблемите със Спас Делев Аспарух Никодимов.

Loading...
оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране