12.01.2013 | 21:54
Пищова пак се жени, разплака се в ефир
Не знаел коя е жената, понеже в момента „ходя с две“
Митьо Пищова до "жакузито" си

Колоритният Митьо Пищова обяви, че не се е отказал да създаде семейство. „Този път за последно, искам да се оженя“, каза той пред Нова тв. Сватбата щяла да бъде отново в Банско, където сключи и предишния си злополучен брак. Местният бизнесмен Първан Данков, който и преди му беше кум, пак ще поеме сватбата, щото Пищова бил беден и вземал 120 лева пенсия по болест. “Жената не знам коя е, понеже ходя с две хубави жени и не знам с коя ще сключа граждански брак“, изцепи се Пищова пред Нова телевизия.

Той призна през сълзи, че намалил темпото, тъй като бил „много болен“. Сред другите “новини”, които Пищова създаде, беше, че е бил поръчван два пъти. Той разказа, че през 1993 г. държал първия частен хотел край Велико Търново. Тогава се заформяли групировките. Държал хотела, ресторанта, бара. Имал пътуване до Сърбия и там се скарал с едни хора много жестоко, с едни руснаци. Ставало въпрос за пари, за един имот на една бабичка в Арбанаси. Получил няколко малки патрончета.

След известно объркване, Митьо заключи, че всъщност бил поръчан, защото руснаци му дали едни пари да прави хотели, пък той въпросния хотел забравил да го направи.

 

Loading...
оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране