18.12.2012 | 21:24
Пияната учителка в „Пирогов“ след опит за самоубийство
Има риск за живота на Илияна Иванова
Илияна Иванова в студиото на "Всяка неделя"

Лекари от „Пирогов“ се бориха за живота на уволнената учителка Илияна Иванова. Преподавателката е приета отново в болница тази сутрин с 2 промила алкохол в кръвта и с риск за живота. Илияна, чието име нашумя в медиите с това, че миналата седмица влезе в час пила, обаче е погълнала и медикаменти. Не се знае дали не става въпрос за опит за самоубийство, коментираха медиците. „Лекарите правят всичко възможно, все още има риск за нея“, казаха от болницата. Ден преди да посегне към чашката и таблетките, тя е споделила с приятелка, че й минават мисли за самоубийство. Те зачестили, особено след като Иванова провела в понеделник разговор със 130 СОУ, от което я уволниха.

Илияна Иванова с трите си деца

„Взе телефона ми, за да разговаря със заместник-директорката. Нейният мобилен е спрян, а не успя да си вземе друга сим карта“, разказа приятелката Елена Лазарова. „В последните дни просветните шефове направиха десетки изявления, че ще й бъде подадена ръка и тя се надяваше, че може би все пак ще запазят мястото й“, допълни тя. От школото обаче й заявили, че „много съжаляват и й пожелават бързо възстановяване“, но ще бъде освободена от длъжността.

Допреди няколко дни Илияна беше в друга болница, където постъпи за лечение доброволно. Добри хора напълнили хладилника на семейството за празниците веднага след като историята за тежката съдба на Илияна нашумя в медиите, но оставал въпросът как ще издържа децата си в бъдеще. Освен това много й тежал фактът, че за съдбата й вече седмица се говори в медиите. Така стана известно, че тя отглежда сама Тео, Стефи и Марти, след като се е разделила със съпруга си, който е болен от епилепсия и има психично разстройство.

Loading...
оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране