05.03.2013 | 10:19
Похитителите на Лара били с автомати
Щерката на Брендо живеела с майка си и братчето си

Похитителите на дъщеричката на Брендо Лора са били въоръжени с автомати Калашников, стана ясно в хода на разследването. Тримата обаче са стреляли с пистолет Макаров по шофьора.  Съседката на Евелин Банев – Брендо – Цветана Тонева е за сега единственият свидетел на отвличането на дъщеричката на Брендо. Тя обясни, че около 7, 30 часа е чула два изстрела и е надникнала на улицата да види какво се случва.

„В първия момент си помислих, че се пукнаха гуми на кола, не съобразих, че се стреля. Когато надникнах, видях струпани хора.“ Тя обясни че не е необичайно в района да се движат тъмни джипове, защото много от съседите й имали такива. Цветана Тонева разказа, че всяка сутрин шофьор взема дъщерята Лора, за да я откара на училище. Персоналът от близкото заведение кафе-аператив „Гъбата“ са изключително уплашени и отказват информация, въпреки, че по данни на полицията, са преки очевидци и в момента при тях има полицай, на когото дават показания.

Домът на Брендо е оборудван с камери, записите от които ще бъдат взети от полицията. На улицата има и камера, която може да бъде управляване дистанционно. Ако е имало вътрешна охрана, се очаква и тя да е заснела похитителите. Малко под неговия имот, на същата улица „Пушкин“, се намира и къщата на Таки.

Къщата е строена около 2000 г. и оттогава в нея живее семейството на кокаиновия крал. Освен 10-годишната си щерка, Евелин Банев има и по-малък син, който също живее на адреса в „Бояна“. Брендо пък е в затвора в Италия.  В къщата двете деца са били гледани от майка си и гледачки, допълни жена, пожелала да запази анонимността си. Припомняме, че бившата съпруга на Брендо, Моника Добринова, също бе обвиняема по делото за пране на пари. Магистратите на първа инстанция я пуснаха с условна присъда, докато Банев получи 7,5 години затвор.

Loading...
оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране