19.01.2013 | 20:29
Полиция блокира блока на нападателя на Доган
Октай Енимехмедов е тренирал бокс в Бургас
Снимка: Фейсбук

Блокът в който живеят роднините на нападателя на Ахмед Доган Октай Енимехмедов e блокиран от полицията. Блок 24 в бургарския комплекс „Славейков“ е под полицейска охрана. Близките на Октай не отварят, а съседите от жилищния блок не желаят да разговарят, съобщи Нова тв.

Съседите на Енимехмедов са потресени, че братът на известния с телевизионните си прояви Метин Енимехмедов е стрелял по политик. Всички твърдят, че Октай е добро момче – тихо и скромно. Никой не каза лоша дума за братята и за родителите им Айше и Хасан.

Октай е бил перспективен състезател по бокс сред юношите, но не е минал в мъжкия отбор, тъй като е заминал да учи в столицата. Като юноша е спечелил шампионска титла. Като добър състезател и интелигентно момче го определи изпълнителният директор на боксов клуб „Победа Черноморец“ Иван Попов. Похитителят на Доган се е състезавал преди няколко години. Според близки до семейството братът на Метин следва във УАСГ в София. Пластичният танцьор, който очарова с таланта си цяла България, бил изключително разстроен от случилото се.

Октай Енимехмедов е криминално проявен и има регистрация в полицията, но за дребни провинения.

Loading...
оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране