12.01.2013 | 21:52
Проф. Вучков подлуди ВМА (видео)
Колоритният водещ се лекува от настинка

Комичният професор Юлиян Вучков късал нервите на болничния персонал на ВМА, където го прати тежка настинка. Колоритният водещ побъркал с претенциите си санитарките, които все по-горещо се молели да оздравее и да се прибере вкъщи.

Вучков влудявал персонала с най-различни претенции, парадирайки с приятелството си с шефа на ВМА ген. Стоян Тонев. От страх да не бъдат натопени, че не му обръщат достатъчно внимание и да бъдат уволнени, санитарките угаждали на всяка негова прищявка. Професорът държал да му се обръща специално внимание и често се карал с останалите болни, защото вдигали шум.

Старият ерген недоволствал от всичко – ту сокът от ябълка му бил студен, ту другите пациенти му вдигали шум и не можел да чете на спокойствие. Освен това му миришело му на дезинфектанти от които можело да се отрови. Докато се оплаквал от персонала, Юлиян Вучков си пускал доста силно телевизора и другите болни се жалвали от него. Той настоявал всяка сутрин да му се носи актуалната преса и коментирал на глас написаното в печата.

След лека настинка състоянието на проф. Вучков се влошило преди няколко дни и се наложило да влезе спешно в болница. Негови познати твърдят, че имал фобия от болести, а освен това не обичал да остава сам.

 

Loading...
оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране