07.02.2020 | 16:46
Протестът пред НС: 10 автобуса платени от БСП и 2 от Възраждане + 100 протестиращи от София!
Нито един от водачите на протеста днес, няма за цел да сваля кабинета или Бойко Борисов от властта

Пред Народното събрание има протест организиран от партия “Възраждане”, който шумно беше прокламиран за сваляне на кабинета Борисов 3. Оказва се обаче, че лидера на партията Костадин Костадинов искал само разговор с Борисов по темата влизане в Еврозоната и да се допитало правителството до народа.

Поне това обясни пред камерата на Нова телевизия. Според очевидци в момента на протеста има около 500 човека от цялата страна и София, като поне 10 автобуса с членове на БСП са били докарани в София малко преди протеста, за да вземат участие в него.

На протеста има хора от партия “МИР” на Симеон Славчев, лично вкаран в политиката от Татяна Дончева и на Румен Петков  – лидер на партия “АБВ” всъщност на протеста няма случайни хора всички са членове на партии, но това не значи, че протестиращите не скандират от името на народа и не обясняват, че представлявали именно хората.

Протеста естествено е мирен, няма пререкания с полицията, а и както стана ясно вече нито един от водачите на протеста днес, няма за цел да сваля кабинета или Бойко Борисов от властта.

Просто номера беше да се изпусне малко парата, предвид последните събития в държавата!

 

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране