29.01.2013 | 9:43
Разследван за убийство се самоуби
Подозираха Малин Бозьов за смъртта на 73-годишната му хазайка

Бившият полицай Малин Бозьов, който бе разследван за убийството на 73-годишната Стоянка Делкова от Велинград, намерена удушена край пътя за Юндола, се е самоубил вчера в дома си. Мъжът се е прострелял със законно притежаван пистолет „Макаров“ на единия от синовете му минути преди да тръгне за разпит при бившите си колеги.

Тялото на Бозьов било видяно първо от съседка, която извикала близките му. Според живеещи в района човекът щял да ходи до полицията предобед, за да дава показания по случая с умъртвената насила жена, след като още в началото на разследването се споменаваше неговото име заради имотния спор с Делкова около къщата.

Трагедията с намерената удушена Стоянка Делкова разтърси курортния град, след като жената изчезна на 23 ноември м.г. и бе обявена за национално издирване, а почти 2 месеца по-късно – на 21 януари, полуразложеното й тяло бе открито в крайпътна канавка на шосето за Юндола. Старицата живеела в една къща със семейството на Бозьови и дори им прехвърлила срещу гледане етаж от къщата, но жената на пенсионирания полицай Малин – Събка, била много лоша и често налитала да бие жената.

Loading...
оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране