29.10.2018 | 17:37
Роналдо разкри защо напусна „Реал“
Португалецът добави, че причините за раздялата не са финансови

Португалската мегазвезда Кристиано Роналдо даде интервю за авторитетното френско издание „Франс Футбол“, в което разкри основната причина за раздялата с „Реал“ (Мадрид). Роналдо заяви, че охладнелите отношения с президента на Кралския клуб Флорентино Перес са го принудили да потърси нов клуб.

„Усетих промяна в отношението на Флорентино към мен. Той вече не се държеше, както през първите ми 4-5 години в клуба. За него вече не бях незаменим, вече не бях толкова важен. Тази промяна в отношението ме накара да мисля за напускане“, каза Роналдо в интервюто, което ще бъде публикувано утре във „Франс футбол“.

Португалецът добави, че причините за раздялата не са финансови.

„Някои хора мислят, че съм си тръгнал заради пари, но това не е вярно, защото ако беше така, щях да избера оферта от Китай, където ми даваха пет пъти повече пари. В „Ювентус“ получавам горе-долу същото като в Мадрид, даже по-малко. Важното в случая е, че „Юве“ наистина ме искаше в състава си“, каза още Роналдо.

Португалецът смята, че заслужава Златната топка и разкри, че мечтае за шести трофей, с който да изпревари Лионел Меси.
Роналдо добави, че е афектиран от обвиненията в изнасилване към него в САЩ.

„Естествено, че тази история оказа влияние върху живота ми. Имам приятелка, имам четири деца, майка, която вече е на възраст, сестри, братя. Да не говорим за репутацията ми, която също пострада. Но истината рано или късно ще излезе наяве“, коментира Роналдо.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране