02.12.2012 | 13:02
Шампионката по математика: Не съм проститутка
Борислава Бодурова твърди, че не е била в агенцията на Росен Чолов

„Не съм проститутка“, отсече Борислава Бодурова, която попадна в списъка с жрици на любовта, работили в агенция FH1 на Росен Чолов – Чолата. „Не съм спала с никого и нищо подобно не се е случвало с мен“, категорична беше тя. Безброй фенове започнали да атакуват фейсбука й с молба за приятелство, след като се разбрало, че е една от моделките на скандалния бизнесмен.

„Не знам какво е ставало в FH1. Когато се снимах, никъде не пишеше: „Търсим проститутки“, уверява Борислава. Тя признава, че се е снимала, но подчертава, че иначе работела за друга фирма, която деляла общ офис с бардака на „Хан Аспарух“ 22.

Математичката настоява, че е била секретарка във фирмата „Моли Денс“ и е работила за Галин Бръмчийски. Занимавала се с рекламни материали. Тази фирма също се занимава с кастинги за модели и рекламни лица. Развива и дейност като музикална продуцентска къща.  „Казала съм всичко на ГДБОП“, категорична е Борислава. Но не обяснява защо снимките и името й са публикувани на сайта на агенцията, след като не работи за нея.

Loading...
оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране