08.04.2019 | 21:20
След скандала в родния футбол: Всички го търсят, а той отново на мач!
Адвокат забранил на Кристиян Добрев да говори

Най-търсеният човек в българския футбол днес безспорно е спортният директор на столичния Септември Кристиян Добрев. Името му беше замесено в грозен скандал с побой над тийнейджъри на футболен мач на малки вратички в столицата.

Днес Добрев се появи на стадиона в Русе, където Септември гостува на местния Дунав. Мачът завърши 2:2.

Набеденият за побойник футболен шеф на Септември обаче отказа да разговаря пред камерата на Диема Спорт – телевизията, по която се излъчваше срещата.

MIGNEWS.INFO научи, че адвокати са посъветвали Добрев да мълчи на този етап и да не дава коментар за случая.

Очаква се бившият играч на Локомотив (София) да проговори за обвиненията в сутрешния блок на Нова телевизия в сряда, възползвайки се от правото си на отговор.

В същото време адвокатът му Радостин Василев проговори за случая. Според твърденията на юриста, ситуацията е значително по-различна от изведената в медиите.

„Във връзка с излъчен репортаж в сутрешния блок на „Нова телевизия“ относно инцидент на футболна среща от аматьорска лига и твърдения от няколко лица за побой на младеж, с участието на Кристиян Добрев, в качеството ми на негов адвокат ви информирам, че действителните събития по време на споменатата футболна среща сериозно се различават от предоставената пред медията версия. В следващите дни ще ви информираме за позицията на Кристиян Добрев относно инцидента и ще предприемем необходимите действия пред компетентните органи“, пише той във „Фейсбук“.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране