30.10.2018 | 0:01
”Страшният хомофоб” Жаир Болсонаро стана президент на Бразилия
Социалните програми станаха дойна крава за цели сегменти от населението, ще ги премахна, обяви той

Розовият либерален свят е в шок – десният политик Жаир Болсонаро, техният кошмар, човекът, който каза, че предпочита синът му да е мъртвец, вместо педераст, бе избран за президент на Бразилия. Тоновете кал, с които го засипаха, наричайки го сексист, хомофоб, расист, фашист и всички останали етикети, лепени върху нормално мислещите хора, отидоха на вятъра.

В крайна сметка конгресменът Жаир Болсонаро спечели президентски избори в Бразилия, като получи 55 на сто от гласовете на втория тур. Съперникът му Фернандо Адад, зад който се обединиха всички реакционни и ретроградни сили, получи 45 процента.

Либералите положиха гигантски усилия да очернят Болсонаро. Всички леви медии в Бразилия и всички световни либерални медии, от „Ню Йорк таймс“, та чак то комедианта Джон Оливър в своето предаване по HBO, изграждаха един абсурдно нереалистичен образ, и истеризираха обществения дискурс дотам, че един крайно ляв активист извърши опит за покушение срещу Жаир Болсонаро на 6 септември по време на митинг. Болсонаро бе наръган с нож в корема, поради което, според лекарите, е загубил огромно количество кръв. За радост, успяват да го стабилизират, но опасността за живота му е била реална.

С какво Болсонаро е толкова мразен от либералите?

Той заявява, че ще работи за орязване на т.нар. „социални програми“ до абсолютния минимум, за да бъдат средство за лично подобрение, а не дойна крава за цели сегменти от населението. Нещо, което трябва да се направи и в България. Десетки хиляди в България, предимно цигани, и милиони в Европа, предимно имигранти, чрез тези „програми“ живеят на гърба на трудовите хора, а за благодарност ги нападат, ограбват, изнасилват и убиват, знаейки, че ще получат минимални присъди.

Той обещава мащабна приватизационна програма, в която множеството държавни предприятия, основен източник на корупция, облагодетелстване и преразпределение за политиците от ляво, да бъдат продадени на борсата на желаещи инвеститори от цял свят и да започнат, в крайна сметка, да работят на пазарен принцип.

Революция по отношение на семейството и правата на личността! Болсонаро заявява, че не е работа на държавата да налага ценности. Той е вярващ католик и като такъв, в личен план, е твърдо против абортите.

Убеден е, че бъдещето на Бразилия зависи не от имиграцията, на която той е противник, а от собствения демографски прираст. 

Болсонаро е привърженик на семейното планиране и контрацепцията. Счита, че те са важен елемент от общественото здраве, защото деца трябва да растат в стабилни семейства, а не да се раждат с цел да се злоупотребява със социалната система – феномен, който познаваме и в България. Счита, че трябва да се въведат образователни и здравни програми, за да се реши този проблем.

Всичко нормални хора, които не са с промити от либералната пропаганда мозъци, приветстват избора на бразилския народ и се надяват вятърът на промяната да задуха и в Европа. Между другото първите повеи са налице – един от най-зловещите политици в съвременната история – Ангела Меркел – вече заяви, че след края на мандата си ще се оттегли от политиката. Същото трябва да направи и най-мерзкия президент в Европа – Еманюел Макрон, който се снима с негри и престъпници и има нахалството да диктува на Източна Европа какво да прави по отношение на нелегалните имигранти.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране