18.02.2013 | 20:42
Стреляха по екип на Канал 3
Изстрелите са дошли от апартамент на улица "Лайош Кошут"

Собственик на автомобил откри стрелба по екип на телевизия Канал 3 по време на протестите срещу монополите тази нощ в центъра на София. Стреляно е от 3-ия етаж на улица „Лайош Кошут“ 9. Техникът на телевизията Станислав Петков е подал сигнал до близките полицаи, които са пристигнали на място и са открили гилзи.

По първоначална информация огънят е открит от мъж, който се притеснявал протестиращите да не потрошат паркирания му автомобил “Пежо 607″. Установено е, че е стрелял с газов пистолет. В момента полицаите разследват случая.

Преди това се стигна до сблъсъци на бул.“Христо Ботев“. Там протестиращите бяха разпръснати с бой. Някои от тях бяха проснати на асфалта и налагани с палки.  Стратегията на полицията бе да раздели бунтарите, които се бяха насочили към „Витошка“. Булевардът бе отцепен и хората бяха принудени да тръгнат по малките улички. Футболни агитки хвърляха бомбички. Микробус и витрина на магазин бяха потрошени. На Петте кьошета бяха счупени прозорците на офис на „Париба“. Около 200 протестиращи се насочиха към Съдебната палата.

Loading...
оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране