14.11.2018 | 16:16
Това е Борисов, доктор Борисов!
През 10-те години откакто ни управлява се закриха около 1500 училища и 2 милиона българи избягаха от държавата

Това е Борисов, доктор Борисов!

Вместо да иде в чужбина със спестените от охрана на Тодор Живков пари, той се включва в борческите групировки/ по медийни публикации/, после става бодигард на Симеон, после гл.секретар, после кмет и вече от 10 години ни спасява от БСП.

Доктор Борисов можеше да е световноизвестен футболист, или тенисист, но той избра да ни пази от партията-Столетница, като мишки в капан.

През 10-те години, когато ни управлява се закриха около 1500 училища и 2 милиона българи избягаха от държавата. Окрупняването на земеделските земи се извърши чрез субсидиране на приближени до властта арендатори, които станаха милионери от държавни и европейски субсидии за сметка на малките стопани и кооперации, чиято земя изкупиха.

Окрупняването на бизнеса бе извършено чрез назначаване на съдружници и заграбване на бизнеса на проспериращи, но не техни хора.

Бизнесмените си знаят колко е данък “спокойствие” на всеки от тях. През тези 10 години имаше нови “другари, назначаваме ви за милионери”.Някои от тях загубиха живота си, като Петър от Велико Търново.

През същите 10 години медиите станаха послушни и концентрирани в едни и същи ръце, защото получават от една страна европейски средства чрез рекламата на еврофондовете, а от друга-собственика им добре се погажда с управляващите. Малцината останали собственици на неудобни медии се преследват от цацаратурата на цацаратора, който “той си избра”. Непримирими съдии също са мачкани, за да не си отварят устата и да не обясняват на населението, че правото е по-важно от закона, особено когато закони се пишат от крадци.

Доктор Борисов ни спаси от БСП, така ни спаси, че днес българите викат по улиците, че искат смяна на системата. Те не могат да формулират правилно исканията си, защото образованието през последните 10 години беше сведено до “парите следват ученика”, а не “парите следват знанията”.

2.5 милиона пенсионери им се иска, но не могат да излязат по улиците, защото са болни, а здравната каса не им покрива почти нищо от лекарствата, които трябва всеки месец да си купуват. Децата ни ги няма тук и те не могат да помогнат на родителите си, за да им дадат увереност, че имат правото и възможността да се освободят от освободителя от БСП.

БСП не си дават сметка, че народа не иска да се освободи от освободителя, за да се натресе на БСП. Никой не иска повече освободители!

Това е доктор Борисов!

Щеше да е по-добре да бе отишъл в чужбина!

Автор: Стела Николова

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране