16.02.2015 | 21:38
Трагедия! Анаболи приземили самолета на Фики, не може да го вдигне
Фолкпевецът вади тяло като на Аполон, но палавникът му спял дълбоко дори при вида на голи красавици

Скоро фолк певецът Фики ще навърши 20, но се оказва, че единствено кариерата му е във възход. В момента синът на Тони Стораро преживява тежка драма за тази активна възраст, тъй като не може да практикува едно от присъщите неща за годините си, узна HotArena!

Нашумелият чалга изпълнител не можел да вдига „самолета“, а читател на HotArena смята, че причината е химията, която използва наред с тренировките във фитнеса.
За негово щастие все пак имало моменти, в които питонът се събуждал, но за негово съжаление – не можел да го контролира кога точно да стане това.

Информаторът издава още, че витаят слухове, че фолк колежката на Фики – Теди Александрова, е едно от завоеванията му, които останали разочаровани. Малкият Стораро имал вземане-даване с певицата и стигнали до крайност, но младежът не успял да си свърши работата, тъй като главният му герой бил дълбоко заспал.

За никого не е тайна, че Фикрет, както е истинското име на изпълнителя, е вманиачен на тема „тяло като на културист“. Славеят обаче нямал достатъчно време да го практикува и затова му се налагало да взима ефективни, но вредни добавки, които му създали големия проблем.  „Стероиди, анаболи… На никой не прощават!“, завършва писмото си анонимният подател.

1 коментар

  1. miraja каза:

    May anabolite sa ti mn vredni sq

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране