06.01.2013 | 17:08
Трактора плашил с отвличане сина на Бареков
След този случай Алексей Петров знаел, че срещу себе си има скала
Снимка:TV7

Телевизионното острие на властта Николай Бареков, което над 3 години е използвано от ГЕРБ за поръчки срещу непослушни политици, бизнесмени и журналисти, реши да си направи реклама на връх Богоявление. За да излъска поизносения си имидж, босът на няколко кабеларки не се посвени да се направи на герой в „борбата“ срещу Октопода, използвайки дори собствения си син.

„Алексей Петров заплаши да отвлече сина ми, когато той беше на две години. Никога няма да дам думата на този човек в моята телевизия“, заяви патетично Бареков на въпрос на колегата си Сашо Диков. На пресконференцията, с която TV7 представи лицата от новата си уикенд програма, Диков го попита защо не дава думата на всички засегнати страни и по-специално на Алексей Петров. „Как мога да му дам думата на такъв човек, Сашо? Как да му дам възможност да говори, след като той се опита да посегне на детето ми? Той знае, че след този случай има срещу себе си скала!”, заяви той.

„Оплачи се в полицията, да му заведат още едно дело за отвличане, но не можеш да не му дадеш право на отговор“, заяде се в типичния си стил Диков. „Направил съм каквото трябва“, отвърна Николай Бареков.

Той представи две от новите водещи на новините – Валентина Войкова и Лиляна Боянова, и обяви лицата на „Междинна станция”, които ще бъдат част от уикенд програмата на TV7. В първата половина на февруари ще стартира уикенд блокът, в който водещи ще бъдат Иван и Андрей, Жени Калканджиева и Мая Савова заедно с Катето Евро, Диана Алексиева, Ирина Тенчева, Искра Онцова и Любен Дилов – син. Предаването „Сблъсък” ще се завърне в оригиналния си формат и ще се излъчва всяка събота и неделя от 8 до 9 часа сутринта. Негови водещи в началото ще бъдат Иван и Андрей, които популяризираха формата при неговото представяне в България.

Предаването на Любен Дилов–син ще бъде представено в оригиналния му пълен вариант. Представянето на популярния водещ и любимото на зрителите прасе ще бъдат запазени в автентичния им вид, като форматът ще се доразвива в уикенд следобедите по TV7. Любен Дилов–син ще бъде и главен сценарист на нов български сериал, който TV7 планира да излъчи през есенния сезон на 2013. Това ще бъде модерен, динамичен формат, смесващ риалити и класически кино-разказ, също нов за България жанр – т.нар. Scripted reality.

Едно от емблематичните лица на новините в българския ефир – Валентина Войкова, която доскоро беше лице на bTV Action, ще е водеща на централната емисия на новинарския канал News7. Освен нея, най-важните събития в първия 24-часов новинарски Full HD канал ще представя и друга обичана водеща – Миа Сантова, която в момента води авторското предаване „Уикенд с Миа Сантова”. Ново лице в новинарския екип на TV7 е Лиляна Боянова, която ще бъде водеща на централния информационен блок „Добър вечер, България!” още от края на януари. Тя има опит като репортер в телевизиите bbt и bTV и бе водеща на централната емисия новини на PRO.BG.

Loading...
оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране