14.02.2019 | 0:42
Учителка съди любовник с обвинение: Изгори ми гениталиите с газова горелка, щях да умра
Съдя приятеля си Гео за домашно насилие, каза тя

Отложиха делото за домашно насилие, заведено от пенсионираната по болест учителка Даниела Данаилова от Дупница срещу мъжа, с когото живее на семейни начала, пише „Вяра“.

Първото заседание бе отложено от съдия Людмила Панайотова заради неявяване на основен свидетел по делото от страна на Данаилова заради смъртен случай в семейството. Даниела Данаилова разказа следното: „Съдя приятеля си Гео за домашно насилие. От известно време живеех с него на семейни начала. Преби ме и ме обезобрази с метална тръба, едва ме спасиха в болницата. С газова горелка ми горя гениталиите, щях да умра от болка. Осъзнах, че това не е връзка, нито любов.

Миналата година Гео ми взе социалните помощи. Искаше и сега да ми ги вземе, но аз не се съгласих. Той се озлоби още повече към мен. Когато скъсвах с него, идваше в дома ми, отпра мрежата на оградата, свали ме от леглото на пода и ме преби с ритници и юмруци. Оттогава спя по квартири. Шефката на инвалидния център в Дупница Краси Йовчева ме уведоми, че е разговаряла с ръководството на община Дупница, да бъда настанена в защитено жилище, което още чакам”, разказа Даниела Данаилова.

Тя посочи, че с нейната съдба и житейски перипетии са запознати повечето институции в града, както и полицейският инспектор Мирослав Мирчев. Братът на Даниела – Пламен Данаилов, който е бивш лидер на СДС-Дупница, и голямата й дъщеря живеят в Англия. Даниела с освидетелствана от ТЕЛК с 80% инвалидност.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране