12.02.2020 | 12:51
Усещане за колония: САЩ се бъркат активно в политиката ни
Корупцията в България е проказа

И КАКВО ТОЧНО НИ ГРЕЕ, ЧЕ НЕ РАЗБРАХ!

Нейно Превъзходителство Мустафата отново хвърли в оркестъра българското общество. Те много подкрепяли борбата с корупцията. Със зъби /а нокти?/ щели да се борят с нея. И по този повод тези дни, след като съберели доказателства, щели да обявят и първият българин на държавна служба, който щял да има забрана да влиза в САЩ.

Велико! Целокупният български народ направо ще тропне една ръченица от радост по случая! И може ли Мустафата да ни обясни с какво това ще помогне на българите? Това, че не искате нашите корумпета да влизат в държавата ви, го разбираме напълно. То ние и тук не ги искаме. Но това си е ВАША РАБОТА. Която освен дъвката за журналисти и социални мрежи с нищо не ни топли.

На практика точно САЩ подкрепят продажното ни българоубийствено правителство. САЩ се бъркат активно във вътрешната ни и външна политика. Сега, колкото и да се опитвате да замажете гафа, че ще ни променяте Конституцията, няма да мине. Не сме чак толкова тъпи и помним какво казахте.

Усещането за колония става все по-силно. А всички се опитват да ни накарат да гледаме на САЩ като на Големия бял брат. Не ми харесва!

Корупцията в България е проказа. Която започна още през 90-те години с „помощите“ от царевица, храна и какво ли още не от Америка. Със спонсорирането на нефелни политици. С подкрепата на националните предатели на България от САЩ!

Вие ни докарахте дотук. Сега се правите на много принципни! Вземайте си мекеретата и се омитайте!

Автор: Адв. Елена Гунчева

1 коментар

  1. Анонимен каза:

    Никой не ви се бърка във външната или вътрешната политика.По принцип рядко се казва официално на кой е забранено да пътува в САЩ. Но България е управлявана от клептокрация, за която ако не е казано официално се приема че всичко си е наред и нищо лошо не се е случило ако се откраднат няколко милярда или десетки милиони от управлявашите или близките им. Или когато се извършват или не действия на държавни служители увреждащи обществените интереси и не спазващи законите.
    ДРУГОТО НАЙ-ВАЖНО НЕЩО Е ЧЕ ТАЗИ БЕДНА,ПРЕСТЪПНА,КОРУМПИРАНА,ИЗОСТАНАЛА БЪЛГАРИЯ Е СЪЮЗНИК НА САЩ.КОЯТО БЪЛГАРИЯ ПОКАЗВАТ ЗА ПРИМЕР ПО СВЕТА КАКВО СТАВА АКО СТАНЕШ СЪЮЗНИК НА САЩ.БЪЛГАРИЯ ОКАЛВА ОБРАЗА НА ЛИДЕРА НА ДЕМОКРАЦИЯТА В СВЕТА. И НЕ САЩ НЕ ПОДДЪРЖАТ БЪЛГАРОУБИЙСТВНО ПРАВИТЕЛСТВО-ТО СИ Е ИЗБРАНО ОТ САМИТЕ БЪЛГАРИ И БЪЛГЕРИЯ НИТО Е ЩАТ НИТО АМЕРИКАНСКА ТЕРИТОРИЯ. А КАЗВАНЕ ОФИЦИАЛНО НА КОРУМПИРАНИ БЪЛГАРИ Е НАЙ-ЛЕКАТА ФОРМА ЗА ПОПОМАГАНЕ НА БОРБАТА С КОРУПЦИЯТА В БЪЛГАРИЯ,ИМА И ДРУГИ ИНСТУМЕНТИ НА РАЗПОЛОЖЕНИЕ НА САЩ КОИТО ЗА СЕГА НЕ ПОЛЗВА И ЕДИН СЪЮЗНИК НЕ БИ ИСКАЛ ДА ОПИТА ВЪРХУ СЕБЕ СИ.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране