17.05.2020 | 12:35
Вържете Цветомир Найденов!
Найденов даже написал, че Васил Божков може и да е ИЗЯЛ Георги Попов, докато двамата се крият в общ апартамент в Дубай?!
Данка Радева, ПИК

Господа прокурори, отрежете достъпа на Цветомир Найденов до медиите в рамките на досъдебното производство срещу Васил Божков.

Иначе рискувате да окарикатурите цялото обвинение.

Г-н Найденов очевидно е свръхпревъзбуден, а твърденията му от последните дни „минават петолинието“, избиват във фантасмагории. Който му е вярвал досега, почва да се съмнява и да се чуди какво точно се случва. Това индуктивно работи в полза на Божков.

Оргии с мъже „петльовден“, 70 любовници на щатна заплата с 5000 лева, извращения с деца…За убийствата, побоищата и отвличанията – да не говорим. Те очевидно са някакъв банален нюанс в житие-битието на Божков, според летописеца му и доскорошен първи приятел и партньор Найденов.

Във фейсбука си Найденов даже написал, че Васил Божков може и да е ИЗЯЛ Георги Попов, докато двамата се крият в общ апартамент в Дубай?!

Работата сериозно олеква, а Найденов все пак е основен свидетел на прокуратурата. Ако такива ще ги плещи и в съда, и то без доказателства, Божков може отсега да почерпи.

Не знаем дали е истина, но и да е истина – поднесено по този начин, истерично, в поне пет медии за ден – се превръща в гротеска.

Да не говорим, че далеч по-важно от пикантериите е да се говори за евентуалната съпричастност на беглеца към дестабилизацията на държавата. „Оргиите“ само подменят темата.

Найденов е същият като Божков, огледален образ. Може би малко по-рафиниран. Поведението му не му прави чест. Не е особено мъжко – цялата тази логорея, тези подробности, тази обсебеност…Всеки се чуди – добре, бе, драги, а къде беше в последните 20 години? Да не би и ти да си участвал в „петльовден“, че си толкова сведущ? Къде са фактите? Сега ли се сети?

Вържете Цветомир Найденов, докато трае делото. Да говори само пред разследващи – нали уж има статут на защитен свидетел? Или няма…Какъв ще да е този защитен свидетел, който не излиза от телевизионните студиа и прави сеири с леко девиантен оттенък?

Объркахме се вече. Все едно. Някакви комплексари си делят бизнеса, а обществото трябва да им ръкопляска…

Присъдите се решават в съда, не по медиите.

Loading...
оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране